Slide

PREDSTAVLJAMO

JEDNOSTAVNO

BRZO

PROFESIONALCI ZAHTIJEVAJU JEDNOSTAVNOST

JEDNOSTAVNA MONTAŽA

JEDNOSTAVNO SPAJANJE

JEDNOSTAVAN SERVIS

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

SAMO JEDAN ŠARAF

UPOREDBA All Easy Pro i OSTALI UREĐAJI

BRŽA INSTALACIJA

41%

All Easy Pro: 6 min 47 sec
Standardni uređaji: 11 min 33 sec

BRŽE ČIŠĆENJE

86%

All Easy Pro: 1 min 12 sec
Standardni uređaji: 17 min 37 sec

BRŽA IZMJENA PCB-a

76%

All Easy Pro: 1 min 12 sec
Standardni uređaji: 21 min 3 sec

1/5 puta je brža montaža i servis All Easy Pro uređaja u odnosu na standardne uređaje.

FLEKSIBILNA INSTALACIJA

OSTALE FUNKCIJE

Karbonski filter – Eliminira neugodne mirise i nikotinski dim, hvata sitnije čestice prašine, te sprečava alergije.

Pozlaćene lamele – Lamele isparivača i kondenzatora s antikorozivnim premazom produžuju vijek trajanja klima uređaja u specifičnoj radnoj okolini.

Super gusti filter – U usporedbi s običnim filterom za prašinu super gusti filter ima veći učinak otklanjanja prašine čak do 50%, a peludi i do 80%.

Detekcija količine freona – Unutarnja jedinica alarmira ukoliko dođe do curenja plina iz sustava ili ukoliko ima viška freona u sustavu.

Horizontalni i vertikalni swing – Automatskim pomicanjem krilaca horizontalno (gore-dolje) i vertikalno (lijevo-desno) zrak se ravnomjerno distribuira po cijeloj prostoriji.

Grijač kompresora – ovaj grijač služi za zagrijavanje kompresora prilikom pokretanja kako bi se riješili utjecaja vanjske hladnoće i pripremili kompresor za topli start u djeliću sekunde.

Timer – Timer se može podesiti da pokrene i zaustavi klima uređaj u bilo kojem trenutku unutar 24 sata.

Žičani daljinski upravljač – Moguće upravljanje klima uređajem putem žičanog upravljača.

Memorija položaja klapne – Klapne će se automatski postaviti u isti položaj u kojem su bile posljednji put kada je klima uređaj isključen.

Noćni način rada – Klima uređaj će automatski dizati temperaturu (u hlađenju) ili spuštati temperaturu (u grijanju) 1°C po satu kroz prva dva sata rada. Nakon toga temperatura ostaje ista, a klima uređaj se nakon 5 sati rada automatski gasi.

iClean tehnologija – pomoću automatskog zamrzavanja i zatim brzog odmrzavanja, ispire prašinu, plijesan i masnoću koje mogu uzrokovati neugodne mirise kada se uhvate za isparivač. Unutarnji ventilator zatim nastavlja raditi kako bi osušio isparivač te tako spriječio razvoj plijesni i održao čistoću unutrašnjosti uređaja i visoku razinu performansi.

Slijedi me – U daljinskom upravljaču je ugrađen osjetnik temperature koji reagira na toplinska opterećenja u prostoriji. Uređaj sam regulira temperaturu u prostoriji kako bi korisniku bilo ugodnije.

8C grijanje – U grijanju klima se može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje unutar prostora. Posebno pogodno za kuće u kojima se ne boravi u zimskim danima.

Funkcija Wind Avoid Me -Pomoću daljinskog upravljača podesite smjer puhanja kako hladan zrak ne bi puhao direktno u vas.

Grijač tavice kondenzata – grijač od nehrđajućeg čelika brzo rastapa i uklanja snijeg i led s vanjska jedinica, osiguravajući stabilni kapacitet grijanja.

ECO funkcija – Klima uređaji primjenjuju inovativni ECO način rada u svrhu uštede energije. Pritiskom na gumb klima uređaj će raditi u 8-satnom režimu koji štedi 60% energije u odnosu na normalni način rada.

Automatski restart – Ako za vrijeme rada nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja.

Odvod kondenzata na dvije strane – Odvod kondenzata lako je spojiti lijevo ili desno na priključak u unutarnjoj jedinici.

Libela – na montažnom limu unutarnje jedinice olakšava i ubrzava proces montaže unutarnje jedinice.

Turbo način rada – Kada radi u turbo načinu rada klima uređaj će postići zadanu temperaturu u najkraćem mogućem vremenu.

1W standby – Inteligentna on-off tehnologija omogućuje da klima uređaji automatski prelaze u način rada koji čuva energiju kada su u standby-u, što rezultira padom potrošnje energije s uobičajenih 5 W na 1 W, dakle 80% – 90% energije se očuva.

Hitna funkcija – Dogodi li se greška ili problem na osjetniku temperature, standardni klima uređaj će prikazati kod greške i odmah se zaustaviti, dok će ovaj klima uređaj prikazati pogrešku i nastaviti rad, u slučaju da je klima uređaj hitno potreban.

Niska temp. hlađenja – Posebno dizajniran PCB otporan je na niske temp., a brzina ventilatora vanjske jedinice može se mijenjati automatski prema temp. kondenzacije. Klima se može pokrenuti u hlađenju čak i kada su vanjske temperature do -15°C.

WiFi upravljanje – Upravljanje i podešavanje klima uređaja putem aplikacije na vašem pametnom telefonu.

5 brzina ventilatora vanjske jedinice – Broj brzina vanjskog ventilatora povećao se s 2 na 5 brzina, što osigurava udobniji rad i uštedu.

12 brzina ventilatora unutarnje jedinice – 12 brzina unutarnjeg ventilatora osiguravaju ugodniji protok zraka.

1-100 brzina ventilatora unutarnje jedinice – Podešavanjem brzina unutarnjeg ventilatora od 1-100% osigurava se ugodniji protok zraka (putem mobilne aplikacije).

Ionizator – prednost ionizatora u klima uređaju je mogućnost stvaranja prirodnog i osvježavajućeg zraka u vašem domu. Anioni u zraku smanjuju stres, pomažu metabolizmu, stimuliraju cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti pluća poput astme.

Bio filter – Sastoji se od eko filtera koji zadržava vrlo male čestice prašine, bakterija i mikroorganizama, te od bioloških enzima koji eliminiraju do 95% bakterija. A do 99% prašine ostaje zarobljeno u filteru, te je vrlo učinkovit način sterilizacije.

DOKUMENTACIJA

PRIHVATI I TI IZAZOV

Kako bi istaknuli ovu značajku, Midea grupa se udružila s nagrađivanim snimateljem Craigom O’Brienom i timom profesionalnih padobranaca pred koje je postavljen izazov: rastaviti All Easy Pro unutar jedne minute za vrijeme skoka padobranom…